Annulering en retourneren

- Iedere bestelling kan, zonder betaling van een boete en zonder opgave van redenen, mits nog niet verzonden, binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst, worden geannuleerd. Wij verzoeken u daartoe een e-mail te sturen aan dutchmineralsandfossils@gmail.com. Uw annulering zal per e-mail bevestigd worden. Indien u het aankoopbedrag van uw geannuleerde bestelling reeds heeft voldaan, restitueert Dutch Minerals and Fossils het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk.


- D
e koper heeft, conform de wet koop op afstand, het recht om de bestelling binnen 14 werkdagen na ontvangst  geheel of gedeeltelijk te herroepen (annuleren), zonder betaling van een boete en zonder opgave van redenen. De koper heeft dan ook mogelijkheid om het orderbedrag, mits reeds voldaan, gerestitueerd te krijgen. Dutch Minerals and Fossils berekent in dit geval geen kosten voor de verzending aan het bezorgadres van artikelen op deze wijze, de klant is echter wel gehouden de bestelling op eigen kosten te retourneren. Het product/de producten dienen onbeschadigd en in onbeschadigde, originele verpakking te worden geretourneerd. 

 

- Hiertoe dient de koper, binnen 14 werkdagen na ontvangst op het afleveradres, schriftelijk contact op te nemen met dutchmineralsandfossils@gmail.com. In deze e-mail dient u uw naam, ordernummer en (indien van toepassing) uw bankgegevens te vermelden. Tevens geeft u aan, dat u uw order wenst te annuleren conform de wet koop op afstand. Mits uw verzoek voldoet aan het bovenstaande, ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging met het adres waarnaar u uw bestelling kunt retourneren.

- U ontvangt een bevestiging per e-mail zodra wij uw zending hebben ontvangen en afgehandeld. Mits voldaan aan de voorwaarden, vindt restitutie van het volledige orderbedrag plaats, uiterlijk binnen 14 dagen na de bevestiging van ontvangst van uw bestelling door Dutch Minerals and Fossils.

- Indien u niet binnen 24 uur na bevestiging van de bestelling, of binnen 14 dagen na ontvangst op het afleveradres heeft geannuleerd, c.q. geen bevestiging van annulering kunt overleggen, bent u betalingsplichtig. Dutch Minerals and Fossils is gerechtigd kosten aan u door te berekenen, indien de bestelling niet is geannuleerd en niet binnen de gestelde periode voldaan wordt.  Annuleringen na deze periode worden niet geaccepteerd door Dutch Minerals and Fossils.

 

Zie verder ook onze Algemene Voorwaarden